Druk- en Printwerk

Briefpapier, enveloppen

De herkenning van uw logo is eigenlijk al uw visitekaartje. Er kan gedrukt worden op een standaard, luxe of juist klassieke uitstraling. Enveloppen zijn er in vele formaten en kleuren.

Visitekaartjes

Voor het achterlaten van uw gegevens mag een visitekaartje in uw portemonnee niet ontbreken. Er zijn verschillende mogelijkheden in uitvoering en gewicht met daarnaast meerderde mogelijkheden voor een luxe nabewerking.

Formulieren, werkbonnen, weekstaten etc.

Gedrukt op A5 of A4, doordruk sets of enkele vellen, los of in blokken, gelijmd of geniet, met of zonder perforatie en eventueel voorzien van boorgaten. Nog lang niet alles wordt digitaal via een computer verwerkt.

Etiketten, stickers, offertemappen

Etiketten voor op producten of enveloppen, stickers in verschillende formaten permanent of non-permanent, offerte mappen voor het bewaren van documenten of uitgeven van offertes, gestanst in de door u gewenste vorm.

Folders, flyers, brochures

Te gebruiken om uw bedrijf of evenement te presenteren, in veel verschillende formaten. Enkel of dubbelzijdig, met of zonder luxe afwerking. U kunt hem verspreiden als strooifolder maar ook als gepersonaliseerde mailing versturen. Vraag naar de mogelijkheden.

Clubbladen, dorpskranten, magazines

Veelal ook wel een periodiek genoemd en een aantal keren per jaar uitgegeven. Veel mogelijkheden in de uitvoering en formaten.  Ook kunnen we de adressering en verzending voor u regelen.

Familiedrukwerk

Voor trouwkaarten, geboortekaartjes, jubileumkaarten of rouwkaarten en dankbetuigingen  kunt u ook bij ons terecht. We komen met echte collectiealbums van bekende merken bij u thuis, zodat u op uw gemak de kaartjes kunt uitzoeken. Zit er geen kaartje van uw keuze bij dan kunnen we een eigen ontwerp maken. We hebben (bijna) overal een oplossing voor.  Uiteraard kunnen we bij elke kaart een passende envelop leveren.

Digitaal printen

Voor kleine oplagen adviseren we vaak digitaal printen. We bieden een uitstekende kwaliteit met lage kosten, diverse keuzemogelijkheden in papier en een snelle levertijd. Per opdracht bekijken we de meest geschikte techniek om ook financieel zo dicht mogelijk bij uw wensen te komen.

Diversen

Denk ook eens aan: loten, afsprakenkaartjes, antwoordkaarten, posters, programmaboekjes, entreekaarten, menukaarten, routebeschrijvingen, inschrijfformulieren, uitnodigingen, enz.

Klik op onderstaande foto’s voor een sfeerimpressie.

× Direct contact via WhatsApp